vakantie

5 leuke dingen om mee te nemen op vakantie

Staat er een vakantie naar Bali op de planning? Dan zal dit een onvergetelijke reis worden, waarbij je vooral even tot rust komt. Naast je vakantielijstje is het natuurlijk ook leuk om eens iets leuks en creatiefs mee te nemen in bagage. Benieuwd geworden? Wij hebben 5 leuke dingen om mee te nemen op vakantie op een rijtje gezet!

1. Jouw favoriete tijdschrift

Je hebt waarschijnlijk geen moment gedacht aan het feit dat er op Bali geen Nederlandse tijdschriften te vinden zijn. Hou jij ervan om heerlijk op het strand of bij het zwembad door jouw favoriete tijdschrift heen te bladeren? Of dit nou de Tina, Quest, Libelle, Linda, Flair of Margriet is. Een proefabonnement via Proefabonnementkrant.com afsluiten voor je vakantie zorgt ervoor dat je voordelig een aantal tijdschriften mee kunt nemen.

2. Gezelschapsspellen

Een vakantie is vaak ook het perfecte moment om een gezelschapsspelletje te doen. Of je dit nou samen doet of met je kinderen. Tijdens je vakantie zorgt een leuk gezelschapsspel voor extra gezelligheid. De kans is groot dat er veel gelachen wordt of iedereen fanatiek bezig is om het spel te winnen. Ook in het vliegtuig is een gezelschapsspelletje leuk om te doen. Bali ligt natuurlijk in Azië, waardoor je heel wat uurtjes moet vliegen. Met een leuk spelletjes gaat de tijd in elk geval iets sneller.

3. Camera

Bali is een prachtige vakantiebestemming en is uitermate geschikt voor het maken van prachtige foto’s. Tegenwoordig kan dit natuurlijk met je smartphone, maar ook voor (beginnende) fotografen is het ontzettend gaaf om op Bali te fotograferen. De prachtige landschappen en het witte strand zijn natuurlijk het perfecte landschap voor geweldige vakantiefoto’s.

4. Opblaasbare artikelen

Je kent ze vast wel: die jaloersmakende foto’s op Instagram van mensen die op Bali met een unicorn in het zwembad liggen te genieten van hun vakantie. Als je een zwembad bij je accommodatie hebt is het voor je instafoto’s natuurlijk leuk om een foto te maken op een enorme unicorn, ananas of pizzapunt. 

5. Dagboek

Deze laatste is vooral een must-have voor iedereen die een rondreis maakt op Bali. Zo kan je alle avonturen tijdens je reis in een dagboekje schrijven. Dit is natuurlijk erg leuk om op een later moment terug te lezen. Ook is dit handig als je van plan bent om een fotoboek te maken, want zo kan je in het dagboek lezen wat je op welke dag hebt gedaan. Als je op een later moment een fotoboek wilt maken van de fantastische vakantie, dan is het handig om het dagboek erbij te pakken en alle leuke herinneringen erin te zetten. Zo leg je de herinneringen en ervaringen vast. Leuk om te laten zien aan familie en kennissen of om af en toe zelf eens door te lezen als je uitkijkt naar een volgende vakantie.

0 0 stemmen
Geef beoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties