Vliegtickets Bali

Ben je van plan om op vakantie te gaan naar het eilandparadijs Bali in Indonesië? Het is mogelijk om je gehele vakantie direct te boeken bij een reisorganisatie, maar je kunt ook je vakantie helemaal zelfstandig samenstellen. De bestemming heeft namelijk verschillende locaties waar je kunt verblijven en door je vakantie helemaal zelfstandig te plannen heb je alles zelf in de hand. Op deze pagina van de website BaliBali.nl vind je de beste vliegtickets Bali. Wij verversen het overzicht regelmatig, waardoor je altijd bent voorzien van de beste en goedkope tickets Bali. Nadat je de vlucht binnen hebt zoek je naar een accommodatie of je boekt een complete vakantie. Bekijk hier de vakanties naar Bali.

Vliegen naar Bali doe je via:

Voordelig vliegtickets boeken naar Bali!

Bali vliegtickets per luchtvaartmaatschappij

Om er zeker van te zijn dat jij altijd goedkoop naar Bali kan vliegen houden wij de gegevens van verschillende luchtvaartmaatschappijen bij. In een oogopslag kun jij zo het beste ticket Bali vinden en direct door naar de pagina waar je jouw gegevens in kunt vullen om een vlucht Bali te boeken.

Het vliegveld waar je naar toe vliegt in Bali heet Ngurah Rai International Airport. Als naam wordt er de plaats Denpasar gegeven op alle websites waar je vliegtickets Bali kunt bestellen. Wanneer je dit ziet staan dan heb je altijd de juiste locatie, maar officieel ligt dit vliegveld niet in Denpasar. Denpasar ligt namelijk verder richting het noorden van het vliegveld. Met een taxi ben je vaak met iets meer dan een half uur vanaf het vliegveld in Denpasar. Let er overigens op bij het regelen van een taxi dat de chauffeurs erg opdringerig zijn en een hoger tarief vragen. Afdingen op de taxirit vanaf het vliegveld is dus erg gebruikelijk en kan je snel een paar tientjes schelen. Zorg er echter wel voor dat je van tevoren weet hoeveel een rit vanaf het vliegveld naar je accommodatie kost, want de chauffeurs zullen hier altijd mee overdrijven.

Tips om goedkoop naar Bali te vliegen

Door enkele tips kun je vaak al een hoop geld besparen op je vliegticket. In veel gevallen kun je met een paar simpele en snelle tips al een paar honderd euro besparen. Die paar honderd euro kun je op Bali al erg veel leuke dingen voor doen! Probeer bijvoorbeeld op tijd op zoek te gaan naar Bali vliegtickets, want dan kom je de beste deals tegen. Hieronder zijn een aantal tips om snel en gemakkelijk goedkope tickets Bali te vinden.

Vliegen naar Bali doe je via:

Voordelig vliegtickets boeken naar Bali!

  • Houd alle verschillende websites in de gaten die de prijzen van vliegtickets vergelijken. Tegenwoordig bestelt vrijwel iedereen de vliegtickets online en daarom kom je ook veel verschillende partijen tegen die een ticket Bai online aanbieden.
  • Het is verstandig om een prijsalarm in te stellen. Dit is handig wanneer je al weet op welke datum je wilt vliegen naar Bali. Indien de prijzen van de tickets omlaag gaan dan wordt jij direct op de hoogte gesteld per e-mail.
  • Veel mensen zijn van mening dat het goedkoper is om direct een retourvlucht te boeken. Dit is echter lang niet altijd waar. Check altijd wat de kosten zijn voor direct een retourvlucht en de kosten om twee losse tickets te kopen. Vaak vlieg je dan wel met verschillende maatschappijen, maar indien je dit niet erg vindt dan kan het snel een hoop geld besparen.
  • De meeste mensen vliegen Schiphol Amsterdam Bali. Echter is Amsterdam – Bali niet altijd de goedkoopste manier om te vliegen. Mensen die in het oosten of in het zuiden van het land wonen kunnen kijken wat een vlucht naar Bali kost vanaf Brussel of Düsseldorf. Naast dat de vlucht zelf een stuk goedkoper kan zijn, kan het ook een hoop tijd aan reizen besparen. Een vlucht vanaf Düsseldorf of Brussel kan maar liefst meer dan €100,- besparen.
  • Naast dat je controleert op tickets vanaf een andere locatie in Europa kun je ook kijken naar de vliegtickets Bali vanaf grote steden in Azië. Je kunt bijvoorbeeld vaak erg goedkoop vliegen naar Singapore, Hongkong, Bangkok of Kuala Lumpur. Vanaf deze steden vind je vaak wel goedkope vliegtickets Bali.
  • Zoals we hiervoor al aangaven is het belangrijk dat je de vliegtickets Bali op tijd koopt. Er zijn al veel onderzoeken geweest naar de momenten waarop je een ticket het beste kunt kopen. Het blijkt dat lastminute Bali lang niet altijd het goedkoopst is en bovendien loop je daarmee ook risico of er nog wel wat beschikbaar is. Een groot risico dus als je aan bepaalde data vastzit. De onderzoeken geven aan dat de beste momenten om je ticket Bali te kopen 7 maanden of 6 weken van tevoren zijn.
  • Overige tips om goedkope tickets te vinden kan door erg flexibel te zijn met de momenten waarop je wilt vliegen, gebruik te maken van kortingscodes, in te schrijven op nieuwsbrieven of door zo min mogelijk bagage mee te nemen. Indien het mogelijk is dan kan het een hoop geld besparen door alleen handbagage mee te nemen.
Vliegtickets Bali
Vlucht Bali
Tickets Bali

Regel je visum

Ga je een korte tijd naar Indonesië? Dan heb je met een Nederlands of een Belgisch paspoort geen visum nodig en kun je er maximaal 30 dagen verblijven. Wel moet je hiervoor op het vliegveld een uitvliegticket kunnen tonen aan het personeel. Het uitvliegticket moet laten zien dat je het land binnen de 30 dagen weer zult verlaten. Wil je langer blijven? Dan moet je dit buiten Indonesië al geregeld hebben. Alle regels over een visum voor Bali lees je hier.

Locatie Ngurah Rai International Airport

Onderstaand vind je een kaart van de locatie van het vliegveld (Ngurah Rai International Airport).  Je kunt deze kaart gebruiken om direct te controleren op de afstand vanaf het vliegveld naar je bestemming op Bali. Tijdens het onderhandelen met een taxichauffeur weet je direct te zeggen hoelang de rit in werkelijkheid is en heb je een betere onderhandelingspositie.

0 0 stemmen
Geef beoordeling