teenslippers

Tips voor het kopen van de juiste teenslippers

Als de warme zomerdagen weer om de hoek komen kijken, is het weer tijd om de teenslippers uit de kast te halen. Zijn jouw versleten teenslipper toe aan vervanging? Maar weet je niet zo goed waar je jouw zoektocht moet beginnen? Dan zijn hier tips voor het kopen van het juiste paar. Ideaal voor op vakantie!

1. Precies goede pasvorm

Ten eerste is het heel erg belangrijk dat de teenslipper goed passen. Als ze te klein zijn zullen ze namelijk je voeten afknellen en dat wil je natuurlijk niet. Pas daarom de slippers en loop er even een stukje mee. Zoek jij voor komende vakantie of thuis nog teenslippers? In de webshop van Durlinger.com heb je de keuze uit honderden teenslippers van diverse merken.

2. Vertrouw niet altijd op de maten

Je moet ook niet altijd meteen vertrouwen op de maat die je denkt dat je hebt. Een maat 38 bijvoorbeeld kan wellicht heel erg groot of juist heel erg klein uitvallen. Dit verschilt gewoon per teenslipper. 

3. Stevige teenslippers

Het is ook heel erg belangrijk dat je bij het kopen van teenslippers let op de stevigheid. Als je goedkope teenslippers koopt, zal vaak de plastic bandjes van de zool loslaten nadat je ze een paar keer hebt gedragen. Daarom is het belangrijk dat je op zoek gaat naar een stevig paar. Het is daarnaast ook verstandig om elk jaar nieuwe slippers aan te schaffen. Dit komt doordat er veel bacteriën zitten op teenslippers. Zoek daarom ook niet naar hele dure teenslippers. 

4. Merken die je leuk vindt

Het is heel erg verstandig om teenslippers te kopen bij een merk dat je al kent. Als je al eerder daar schoenen hebt gehaald, weet je bijna zeker dat deze teenslippers ook goed en leuk zullen zijn. Vind je bijvoorbeeld Nike altijd een leuk merk? Dan kun je daar je teenslipper ook kopen. Zo staat het merk Tamaris bekend om de prachtige teenslippers met hoog draagcomfort.

0 0 stemmen
Geef beoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties