Seminyak uitgaan

Top 10 uitgaansgelegenheden in Kuta

Het eiland Bali is om meerdere redenen erg bekend als vakantie voor Nederlandse toeristen. Een van deze redenen is het bruisende uitgaansleven op dit eiland. Het meeste van het uitgaansleven speelt zich af in het gedeelte Kuta op Bali. Ben jij op zoek naar de beste clubs, discotheken en andere uitgaansgelegenheden in Kuta? Dan moet jij je met het onderstaande overzicht zeker kunnen redden. Per uitgaansgelegenheid hebben we meer informatie weergegeven, zodat jij direct op de hoogte bent van de beste plekken om te bezoeken. Zorg er tijdens je vakantie voor dat je een verblijf in Kuta hebt dichtbij het uitgaansgedeelte.

Beste clubs & discotheken in Kuta

Hieronder hebben we een lijst gemaakt met de top 10. Door op een van deze namen te klikken scroll je direct verder op de pagina naar beneden.


»   Beschikbare hotels en accommodaties in Kuta   «


Sky Garden

De absolute nummer 1 om een avond te kunnen stappen is naar onze mening Sky Garden. Deze club is helemaal in het centrum van Kuta te vinden aan de bekende Legian Street. Het bijzondere en leuke aan deze club is dat het bijzonder groot is en er dagelijks 3.000 man naar binnen kan. Ook zijn er iedere week weer bekende DJ’s te vinden die de beste muziek komen draaien. De main area, oftewel de hoofdzaal in Sky Garden is de Sky Dome. Iedere dag van de week is er een goed feestje te vinden. Wanneer je naar de bovenste verdieping gaat dan is daar een Sky Lounge te vinden waar je een uitzicht over Kuta hebt.

Er zijn nog veel meer verschillende zalen te vinden waar verschillende muziekstijlen worden gedraaid. In de Sky Dome wordt voornamelijk House gedraaid. Andere muziekstijlen zijn Techno, Trance of R&B. Ook worden er bij de Skygarden vaak promoties gehouden. Zo kun je op verschillende avonden aan het begin van de avond genieten van een BBQ en aangepaste prijzen op de drankjes.

Wat naar onze mening het enige nadeel aan de Sky Garden kan zijn is dat je er veel dronken Australiërs of andere toeristen tegen kunt komen. Met name in de Sky Dome kan het erg druk zijn met feestende toeristen die in het rond springen. Ook zijn er vaak prostituees in de Sky Garden die opdringerig bij je kunnen komen. Zij zoeken voornamelijk toeristen met een slok alcohol op. Let hier dus goed op!

De entree bij Sky Garden bedraagt over het algemeen 150.oo0 rupiah. Daar zitten ook twee drankjes bij in. Hiervoor krijg je een tegoedbon. De meeste werknemers proberen je deze beide drankjes aan het begin vaak meteen te geven, maar indien je met iemand anders samen bent dan kun je ook iemand anders eerst laten halen en haal jij later.

Club Bounty

Vlakbij Sky Garden vind je aan de Legian Street ook de discotheek Club Bounty. Club Bounty is minder groot, maar een groot voordeel is dat je hier geen entree betaalt. Je kunt dus gewoon naar binnen om een kijkje te nemen. Bounty bestaat uit twee zalen waar iedere avond een goed feest wordt gehouden. De meeste toeristen die je er tegenkomt zijn Australiërs.

Hard Rock Café

Het Hard Rock Café is naast een goede uitgaansgelegenheid ook een goede locatie om te genieten van verschillende gerechten en maaltijden. Onder toeristen is het een bekende uitgaansgelegenheid. Het Hard Rock Café is te vinden aan Kuta Beach vlak naast de bekende Shopping Mall Beachwalk. De gerechten die er worden geserveerd zijn Amerikaans. Aan het begin van de avond is er gezellige live muziek om de avond op gang te brengen. Later op de avond kun je er goed uitgaan.

Pyramid Club

Een meer exclusieve club om uit te gaan is Pyramid Club. Deze club begint pas laat in de avond op gang te komen, maar gaat wel tot vroeg in de ochtend door. Het is een van de weinige clubs waar het voornamelijk om electronic muziek draait. Pyramid Club staat garant voor een onvergetelijke avond uit en is te vinden tussen de Legian Street en de Sunset Road in Kuta.

De club heeft een geweldige zaal waar live optredens worden gehouden en DJ’s komen draaien. Je kunt dansen op de dansvloer en de danseressen bekijken, maar ook wanneer je even geen zin meer hebt om te dansen dan kun je plaatsnemen op een van de banken in de lounge gedeeltes.

Er zijn veel verschillende drankjes te bestellen. De prijzen liggen er over het algemeen wat hoger dan bij andere clubs. Zorg er ook voor dat je niet in de kleren regelrecht vanaf het strand aankomt. Er is een dresscode, dus indien je er niet netjes uitziet dan heb je een kans dat je door de bewaking wordt geweigerd. Het publiek bestaat uit een mix van toeristen en locals.


»   Beschikbare hotels en accommodaties in Kuta   «


The Stones Entertainment Centre

Aan de straat van Kuta Beach waar je ook Beachwalk tegenkomt ligt The Stones Entertainment Centre. Dit is een zeer modern gebouw dat een onderdeel is van het Stones Hotel. Even een avondje op een unieke en moderne manier gaan stappen? Dan kun je hier terecht. Het is ook mogelijk om er te gaan eten in het restaurant. De prijzen liggen er wel wat hoger, maar het is het zeker waard.

Er is ook een rooftopbar aanwezig. Deze is ontzettend populair en heeft zelfs een jacuzzi op het dak. Vanaf deze jacuzzi heb je een uitzicht op Kuta Beach. Op de benedenverdieping is de danszaal te vinden waar je los kunt gaan op de muziek van internationale DJ’s.

Boshe VVIP Bali

Verder richting het zuiden van Bali vind je een luxere club. Dit is Boshe VVIP Club. De club is te vinden aan de Ngurah Rai. Dit is de hoofdweg die naar het vliegveld loopt. Je zult dus een taxi nodig hebben om hier te komen. Deze club is voornamelijk bekend bij de locals. Wanneer er speciale evenementen zijn dan kom je er ook veel toeristen tegen. Bij Boshe VVIP komen geregeld bekende DJ’s draaien. Verder beschikt het over een fraaie apparatuur voor een geslaagde feestavond. Ze hebben een goed sound system en er zijn geweldige lasershows.

Eikon Bar

Deze plek is voornamelijk erg populair als indrink bar. Ben je van plan om een avond veel te gaan drinken? Dan is deze locatie erg geschikt. Eikon Bar begint iedere avond al vroeg. Namelijk rond een uur of 18:00. Er wordt voornamelijk R&B en Hip-Hop gedraaid. Doordat er geregeld allerlei acties worden georganiseerd, zoals de Happy Hours kun je hier goedkoop indrinken! Eikon Bar is bijna naast de Sky Garden te vinden. Het is daarom een geschikte locatie voor mensen die willen gaan stappen bij de Sky Garden of ergens anders in de Legian Street.

Engine Room

Engine Room is te vinden tegenover de Sky Garden. Wanneer je bij Engine Room naar binnen loopt verwacht je dat de locatie niet al te groot is. Echter kun je erg ver naar achteren lopen waar je verschillende zalen tegenkomt. Je kunt ook met de trap naar boven waar je nog veel meer zalen met verschillende muziek tegen zult komen. Op straat zie je al verschillende proppers die je bij Engine Room met verschillende promoties naar binnen proberen te krijgen. Het grote voordeel is dat je met deze promoties kunt profiteren van goedkope drankjes. Entree hoef je er namelijk niet te betalen.

Een overnachting dichtbij een club vinden

Op zoek naar een geschikte locatie in Kuta om te blijven overnachten? Klik dan hier voor een overzicht van de verschillende overnachtingen in Kuta. Per hotel geven we meer informatie over het verblijf en geven we alvast een indruk.

0 0 stemmen
Geef beoordeling